BARISAN NASIONAL BOLEH BLAH.


Photo: Siapa yg buat ni?

Siapa yg buat ni?

Walaupun saya tidak bersetuju dgn Barisan Nasional, tapi yang pasti tindakan begini adalah salah. Malaysia mengamalkan sistem demokrasi. Bendera adalah panji. Memijak, membakar, menerbalikkan bendera milik orang lain adalah SALAH.

Seperti mana bila datang parti apa pun berceramah di tempat kita, harus kita berikan ruang utk mereka menyampaikan idea. Malah tak salah langsung kalau kita duduk di kerusi depan dalam khemah mereka. Kumpul segala maklumat dan tawaran. Tak setuju? Fitnah? Yg power bukan baling telur atau bakar rumah; tapi pangkah di kertas undi.

Mohon. Hentikan politik benci dendam kesumat.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

21 Mac 2013 3:54 PTG

mcm-mcm..

21 Mac 2013 7:06 PTG

betul tu. wlaupun kita pembangkang still kena hormat

22 Mac 2013 9:14 PG

Ni semua kerja anwar....
Anwar...anwar....anwar...
be a new PM...

22 Mac 2013 9:40 PG

x de keje lain depa tu....

4 April 2013 8:52 PG

saya setuju sgt. yg melebih2nya org2 melayu islam. politik, nk menang, dendam or ape2jelah x mghalalkan semua cara.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.