Inilah Budak Paling Cantik di Dunia



Korang kenal dengan Little Lolly, budak perempuan yang dikatakan paling cantik di dunia or can say The Most Younger Miss World in the world atau Ratu Dunia Terkecil/Termuda Dunia

Biasanya budak budak akan mempunya wajah comel (baby face yang cute dengan mata besar, bibir yang munggil dan pipi tembam) but this little lolly has a very beautiful face like a little princes dalam movie epik Cinderella.

Kepopularan Little Lolly ini adalah secara tak sengaja. Budak ini berasal dari Sinchuan China. Satu hari, wajahnya diambil gambar oleh seorang pelawat, Mr Lui yang kemudiannya memasukkan gambar budak ini ke dalam internet. Dia mula famous apabila gambar budak ini dipaparkan disalah satu forum popular di China yang kemudiannya menarik perhatian jutaan penduduk di sana, dengan kuasa perlebaran internet dan komunikasi tanpa sepadan, this little beauty face kemudiannya dipaparkan di blog-blog.

Dan sekarang dia sangat famous dan menjadi rebutan pelbagai syarikat pengiklanan di China. Tulakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, Allah yang tentukan.















Comel kan..kan.. Sengaja atau tidak, Little LOLI kini terkenal...!



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


12 comments

17 Ogos 2012 5:56 PG

A'ah, mmg cantiklah. Comel pulak tu, geram >_<

17 Ogos 2012 6:24 PG

sangat cantik.. comel betull

17 Ogos 2012 6:38 PG

memang cantik dan comel kejadian ini..

17 Ogos 2012 1:49 PTG

comel2...

17 Ogos 2012 2:27 PTG

chumel betul laaaa :)

17 Ogos 2012 3:41 PTG

mmng cute!!

17 Ogos 2012 10:55 PTG

comelnye..ce pkai tudung,lg lh comel..hehe

18 Ogos 2012 1:23 PG

mmg comel n cntik

18 Ogos 2012 5:59 PG

Kawaii...

21 Ogos 2012 9:56 PTG

subhannallah mmg sgt comel. mcm barbie doll dah.

Tanpa Nama
16 Oktober 2013 9:05 PTG

cutenyaa... msti ramai peminat bile dye bsr nnti kann.. :)

20 Oktober 2013 1:36 PTG

cute girl, semoga dia membesar dlm keadaan yg baik dan selamat...

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.