“Segmen by I Love Sleep: Cerita disebalik gambar”



Tajuk “Segmen by I Love Sleep: Cerita disebalik gambar” 
menarik kan.. terus nak join!
sape2 nak join klik pic comel kat atas tu..


Tarikh tutup : 3 SEPTEMBER 2012


Dah ramai buat status Ramadhan. Tapi sy nak wish kat org tersayang dulu ♥. 

Assalamualaikum Abi :)

Hari ini humaira dah masuk hari ke enam puasa. malam ketujuh terawikh.Selamat menyambut Ramadhan Kareem Abi. Moga Ramadhan tahun ni lebih baik,dan moga Allah terima amal kita semua..baki 4 lagi peperiksaan,... Abi doakan Humaira ye!


Rindu ..rindu pada arwah abi..


Moga Allah sampaikan salam rindu ini ..

Ya Allah,pelihara lah kami dlm kecintaan dan keredhaanMu

T.T 

*Salam Ramadhan kpd semua sahabat- sahabat...MAAF kalau ada sebarang kesilapan selama ini.
kullu 3am wa antum bikhair


Hope this Ramadhan as a turning pt for us tu be a better muslimah and muttaqin. 

EVERYDAY is a gift from Allah
So,lets appreciate it

How?
Do anything for His Love ♥ 


Amiin Yarabbal alamin...



Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

27 Julai 2012 2:54 PG

Salam Ramadhan Lynn. semoga Allah terima amal ibadat kita di bulan yg penuh keberkatan ni.,,

27 Julai 2012 2:58 PG

^__^ Sweet entry. Insyaallah exam dan Ramadhan ni dipermudahkan,

27 Julai 2012 5:18 PG

thnx join.. smoga arwah abi awk dtmpat kn dlm golongan2 org2 beriman.. al-fatihah

28 Julai 2012 4:33 PTG

Al-Fatihah. moga arwah Abi lynn di tempatkn di kalangan orang-orang yg beriman. :)

10 September 2012 9:39 PTG

pemenang segment telah di umumkan http://jalanjatuhdanbangun.blogspot.com/2012/09/pemenang-segment-cerita-disebalik-gambar.html

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.