ana si gadis Januari...



lahir bulan JANUARI..

* Sangat suka didamping. - setuju! benci bila rasa seperti di'tinggal'kan
* suka melihat kelemahan orang dan suka mengkritik - oh! ye ke? =p
* bercita-cita tinggi dan orangnya serius - na'am!
* rajin belajar dan kemahiran sosial - insha ALLAH...
* Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan. - insha ALLAH..
* Mudah dipujuk dan bercakap lurus. - hehe... betul jugak.. cakap lurus [straight forward]
tu betul... tapi senang dipujuk tu.. 50/50
* Sangat menjaga hati orang lain. - insha ALLAH..
* sikap cemburu yang sangat tinggi - no waY!!~ sungguh tak betul...
* Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya. - lagi setuju..
* Berjiwa sentimental. - teramat setuju..[hehe.. ana simpan lagi biji getah yang kutip
masa mukhayyam form 1, .. sayang...]
* Jarang berdendam. - insha ALLAH.. biasanya tak dendam...
* Mudah memaafkan tapi sukar melupakan. - eh.. senang melupakanlah...
* pendiam kecuali setelah dirangsang . - hmm.. =)
* bersikap romantik tetapi tidak pandai mempamerkanya - huh?!
* agak pemalu, daya tumpuan yang sangat tinggi - hehe.. betul... kot...
* Layanan yang serupa terhadap semua orang. - tak lah... mana boleh... keluarga paling istimewa
* Tinggi daya simpati. - hehe.. pernah nangis tengok harimau kene suntikan maut.. sedeyhnye!
* Pemerhatian yang tajam. - insha ALLAH... ada lah jugak... cume sekarang dah rabun.. =p
* suka duduk di rumah . - yup!
* mudah mendisiplinkan diri sendiri - insha ALLAH...
* Suka muhasabah diri. - na'am... best lah bile koreksi diri balik.. esp. bile time habis solat..
* Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama. - dah sentimental, mestilah cam ni jugak..
* Suka mendiamkan diri. - betul! kecuali kalau mase tu tengah happy sangat, atau kepala
tengah tak betul, atau mase tuh tengah geram sangat...
* cukup sayang kepada kanak-kanak - betul lah...jugak...
* Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan. - tak berapa betul...
* sensitif, berfikiran mendalam - huh?!
* Lemah dari segi kesihatan perut. - hehe.. betul jugak... ana tak suke kalau first2 exam dgn
last2 exam.. rase seperti there's butterfly in my tummy..
* pandai mengambil hati orang lain - err... ye ke ni?
* badan sehat tetapi mudah diserang selesema - terlebih betul... =)
* setia pada segalanya - juga betul... [bahaye betul niswah sorang ni]
* peka dengan setiap yang dibuat nampak keuntungan . - hmm.. [angguk.. dah malas]
* suka smart, kemas dan teratur - hehe... insha ALLAH [tersengih2]


dipetik dari  http://azmizam.tripod.com/lahir.html

NOTA KAKI:
bukan semua betul.... dan tak semua tepat.. hanya kajian manusia yang tidak sempurna...

ilalliqa'!~


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

10 Jun 2012 12:45 PG

alorhhh alorhhh alorhhh....comelnya si gadis january

10 Jun 2012 12:51 PG

huuu....cinta misteri...suwiit! :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.