PUNCA KES WANITA BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE.


GADIS BUNUH DIRI DI TIMES SQUARE 14 FEBRUARI 2013

Kejadian berlaku selepas wanita tersebut dikatakan bergaduh dengan teman lelakinya. 

kejadian menyayat hati di mana seorang wanita ditemui mati di lobi pusat beli belah Berjaya Times Square (berhampiran lif bertanda U Mobile) pada tengah hari tadi ( 14 Februari 2013 ) dalam keadaan yang mengerikan dimana kepalanya pecah dan berlumuran darah.

Tolong hargai lah nyawa anda. Bunuh diri bukan penyelesaian yang terbaik.





Antara komen-komen dari saksi di tempat kejadian



KUALA LUMPUR: Satu kejadian tragis berlaku pada Hari Kekasih di mana seorang wanita berusia 36 tahun maut setelah terjatuh dari tingkat enam sebuah pusat membeli-belah di Jalan Imbi.
Wanita yang dikenali sebagai Choo Czek Yeng dilihat sedang berdiri pada barisan penghadang sebelum jatuh ke bawah.
Dia kali terakhir dilihat berada di situ pada jam 10.00 pagi.
Ketua polis daerah Dang Wangi ACP Zainuddin Ahmad memaklumkan tiada sebarang kecederaan lain pada badan mangsa.
Kata beliau, setakat ini tiada saksi yang tampil mendakwa melihat wanita itu terjun.
Selain itu katanya tiada sebarang kamera litar tertutup (CCTV) yang merakam kejadian tersebut.
Seorang kakitangan pusat membeli-belah terbabit ketika dihubungi memaklumkan bahawa pihak pengurusan tidak mempunyai banyak maklumat tentang kejadian itu.

“Tiada komen. Kami serahkan pada pihak polis kerana mereka yang menyiasat kes ini. Saya minta maaf,” kata kakitangan tersebut yang enggan dikenali.

Sementara itu, kejadian tersebut juga mendapat perhatian pengguna laman media sosial, Twitter.

Antara reaksi yang diberi termasuk ucapan takziah, edaran foto mangsa serta gesaan supaya tidak mempersendakan kejadian itu.
notahati


valentine day di sambut oleh org kafir laknatullah kerana memperingati seorang paderi mereka..Rasulullah saw bersabda "jika kamu menyerupai sesuatu kaum,maka kamu termasuk didalam golongan mereka."


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

15 Februari 2013 2:10 PTG

tu dia..dah bagi hidup pi sia2 pasai pa?xd kije ke

15 Februari 2013 5:22 PTG

Addess mcm2 kes sekarang ni.=.='
btw HAFA005 dah sold out. dah xde stock, td baru nk dapatkan tapi dah xde pattern tu.:(

15 Februari 2013 8:51 PTG

takziah pada mangsa... kesian betul kalau dia jatuh tu sbb kemalangan, tapi dikatakan membunuh diri... hope the truth will surface soon...

16 Februari 2013 12:30 PG

MasyaAllah nasib baik bukan Islam

16 Februari 2013 9:27 PG

dia prgi bunuh diri bleh selesai kn mslh kite sedangkan bunuh diri itu berdosa..Walaupun dia bkn islam..

http://queen-sophia.blogspot.com/

16 Februari 2013 12:32 PTG

Takziah kepada keluarga mangsa..

Membunuh diri ni bukan satu penyelesaian..banyak lagi cara yang boleh kita lakukan untuk menyeleasaikan masalah...
http://hasheenabeevi.blogspot.com

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.