Bahasa Gedik FB Yang Patut Di Beri Pelempang.


Tahukah anda? menggedik tak semestinya dari segi gaya dan suara....bukan setakat sms sahaja. cuba baca sini dari blog yang ohsem seohsem penulis blog buasir otak:Bahasa Budak bangang Hilang akal

malah dari status facebook pun engko mampu menggedik..


kau rasa nak kena lempang lapanplohlapan das ke tulis status FB camni?
ko mampu jadi macam Joyah K-pop ni? Mampu...?

apa-apa pun jom layan status FB dia... 


Last-last dapat feedback dari Joyah K-pop marah sebab post ni. LOL


Ada Yang Nak kena Lempang Tak??


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


19 comments

11 Februari 2013 1:19 PTG

huhuhuhuhu siann dia..hehehe

11 Februari 2013 1:27 PTG

haha.. siap UAI yg like tu.

11 Februari 2013 1:27 PTG

haha.. siap UAI yg like tu.

11 Februari 2013 1:35 PTG

ittewww uai pelesu...weewww

11 Februari 2013 1:37 PTG

cikgu kat sekolah pun tak ajar bahasa ni...rasanya, dia blajar dri mna?

11 Februari 2013 1:43 PTG

@ishy77:D pelesu?

11 Februari 2013 1:44 PTG

@Cik Jari Manis entahlah.. kena mohon masuk tadika balik ni. spesis ayat2 gedik mungkin.

11 Februari 2013 1:57 PTG

memang kena masuk pra balik ne.

11 Februari 2013 2:09 PTG

@Gadis Berkaca Mata berat 66 ;)

11 Februari 2013 4:04 PTG

kena blok terus kalo dpt kt ak

11 Februari 2013 4:49 PTG

mungkin ada skrew memana yang longgar kot... atau mungkin dia tertinggal pelajaran time darjah satu...
We never know.. :)

11 Februari 2013 6:13 PTG

*lempang laju-laju* haha

11 Februari 2013 10:38 PTG

Rosak betul bahasa yang digunakan sekarang ni kan...

12 Februari 2013 12:25 PG

joyah kpop ni wartawan hiburan ke?

12 Februari 2013 12:52 PG

@Prince of Noob tak dapat pastikan dia keja apa. Noob,kenal ke? :)

12 Februari 2013 12:52 PG

@Fatihah elak-elak :)

12 Februari 2013 12:58 PG

Dato Dr Fadilah Kamsah berkata, IQ seseorang dapat di nilai melalui cara individu tersebut menulis status dari segi ejaannya :-)

12 Februari 2013 1:09 PG

@czueka zulaikha aiwah.. sohih2. :)

12 Februari 2013 2:31 PTG

mmg pun.. rasa annoying haha

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.