INSIDEN LAHAD DATU : Selepas Pegawai TUDM, Kini Seorang Guru Pula Menghina Pejuang Kita Di Lahad Datu.


RESPON TUDM ATAS KECELUPARAN MEJAR KHALID BIN AHMAD



Mohon di ambil tindakan.















Kita tidak hilang kepercayaan kepada agama sendiri, tetapi kita hilang kepercayaan kepada agamawan dan masyarakat Muslim itu sendiri. Kata-kata yang masyhur dari asy Syahid Sayyid Qutb dan Muhammad Abduh, 'aku pergi ke Amerika/Perancis dan aku jumpa Islam tanpa Muslim. Di Kaherah, aku jumpa Muslim tanpa Islam.'


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


9 comments

12 Mac 2013 3:02 PTG

hah padan muka umno, ambil lagi orang bodo jadi guru kikiki, sah2 bidang pendidikan tu bidang akademik,ambil org tak skor akademik jdi guru

KLIK IPT DISAMANA AMBIL PELAJAR DIBAWAH KELAYAKAN

Tanpa Nama
12 Mac 2013 6:44 PTG

sepatutnya kesian pada parti pembangkang yg kerana kebykan penyokong2 mereka berperangai seperti ini...seperti tiada adab..kebyakan kan semua dari pantai timur..sebelum ni pun ade hamba ALLAH ni pun dari pantai timur menghina sultan johor..kenapa ek mereka ni bersikap biadap seperti ini..kesian anak dan isteri kerana anda lambang ketua keluarga..

Tanpa Nama
12 Mac 2013 6:50 PTG

Sya rasa la cikgu ni isap ice (syabu)bnyk kut lin...sya pnh ada kawan yg cmni...ckp merapu gini la...tu keding ja bdn x naik2...pastu mesti merapu bgai ckp.tgk dia post2 kt fb dia yg lama2..pelik semcm je...

12 Mac 2013 6:55 PTG

@Tanpa Nama banyak yang dah bg nasihat kat 'cikgu' ni.tapi dia masih tak berubah.harapan saya moga cikgu sempat sedar apa yg dah berlaku.

12 Mac 2013 8:39 PTG

orang macam ni patut diberikan "ubat" ja cik lin

13 Mac 2013 12:50 PG

@Taufik dan ubatnya ialah transfer ke mana2 skolah di area lahad datu atau semporna....

Tanpa Nama
14 Mac 2013 11:41 PG

Jgn wei!!! Orang Lahad Datu n Semporna tak hingin org mcm ni laaaa. Hantar pegi sulu je layaknya die ni

Tanpa Nama
14 Mac 2013 8:47 PTG

Antar lahad datu confirm kne pijak die ni.

18 Mac 2013 7:00 PTG

tak usahlah emo sampai memaki, mgata pasukan keselamatan kita. tanggungjawab mereka amat berat tuk digalas. kita sbg rakyat biasa, bantulah dari segi kata2 semgat ke. ni tidak.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.