Al Fatihah : Seorang Anggota Tentera Maut Ditembak Pengganas Kiram #PrayForSabahTERKINI : Lahad Datu: Seorang lagi anggota keselamatan terbunuh


LAHAD DATU: Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin hari ini mengesahkan seorang anggota keselamatan terkorban manakala tiga pengganas mati dalam pertempuran di Sungai Nyamuk, Kampung Tanjung Batu di sini, pagi tadi.

Jenazah Prebet 1163468 Ahmad Hurairah Ismail, anggota tentera yang terkorban di Sungai Nyamuk, Lahad Datu pagi tadi akan dibawa pulang ke kampungnya di Bayu Lalang, Pasir Mas, Kelantan -Jenazah akan diterbangkan dari Lapangan terbang Tawau 4 pagi Esok dan Dijangka di Di Lapangan Terbang Pengkalan Chepa Jam 8 Pagi- Ahmad Zahid Hamidi


Isu Lahad Datu masih berdarah. Doakan perajurit negara agar dikuatkan iman dan taqwa kepada Allah.


PERHATIAN : Gambar yang disertakan menunjukkan seorang tentera yang tercedera ketika membaiki senapang sendiri. Ianya bukan gambar anggota yang terkorban.

Setakat ini Seorang Anggota Tentera Kita Meninggal Di Serang Hendap sekitar jam 10-11 Pagi Tadi. Sidang Media akan diadakan Jam 5.30 Petang ini.


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

12 Mac 2013 6:32 PTG

Saya tumpang jalan2 kat sini :D

12 Mac 2013 8:10 PTG

Semoga rohnya tenang dan dicucuri rahmat...

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.