Nasi lemak juga ada unsur illuminati ??





Nasi lemak juga ada unsur illuminati ??


Astagfirullah,

bertaubatlah bangsa Melayu. 

Jangan bersekongkol dengan Dajjal.




Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


14 comments

26 Januari 2013 1:04 PTG

dah tu.. nak bungkus macam mane nasi lemak?? hahaXD

26 Januari 2013 1:47 PTG

sis..hanya Allah shj Yang Maha Mengetahui krn segala bentuk & makhluk di muka bumi ini hanya Milik Nya..oksigen yg kita sedut ni pn kita hutang dgn Nya..nk bayar blk pn kta x mampu,huhu..nasi lemak?kalo ada org bg free pn best kita bedal jgk,hahahaa..

26 Januari 2013 2:26 PTG

???

26 Januari 2013 3:15 PTG

hahahah lawaklah cik humaira' ni...

Btw jgn luper join contest ye :)

26 Januari 2013 4:28 PTG

NAL rasa tu hanya kebetulan sebab sebelum benda ni hadir..nasi lemak memang berbentuk sebegitu.. :)

26 Januari 2013 5:04 PTG

a'ah kan pastu nk bungkus camne? kalau guna polistrin xelok pulak,, camne ye?

26 Januari 2013 5:43 PTG

mcm mane plak ngn tudung salji?rasenye xder kaitan nasi lemak dgn illuminati..

26 Januari 2013 5:45 PTG

habis tu mcm mane ngn tudung salji?rasernye illmunati xder kaitan pun ngn nasi lemak...

26 Januari 2013 10:19 PTG

x faham siapa yang perlu bertaubat? either orang Melayu yang bungkus nasi lemak camtu or orang yang fanatik dengan isu illuminati ni?

manusia ni memang makhluk yang unik.. kan?

26 Januari 2013 10:59 PTG

hebat dalam diam2 kita tak sedar benda sekecil ini

27 Januari 2013 1:50 PG

@Prince of Noobkdg2 terfikir gak. :)

27 Januari 2013 10:48 PG

Tukang bungkus nasi lemak tu dok pikir "laku ke tak nasi lemak aku ari ni", bab2 ni pun nak dimanipulasi.. Dasatnya pemikiran tu...

27 Januari 2013 8:10 PTG

sejak dulu orang bungkus nasi lemak macm tu. x kn nk bungkus segi 4 kan. pelik huhu. segitiga x semestinya kita sekongkol dengan illuminati bagai semua tu kan :)

25 April 2014 8:27 PTG

Ceteknya cara akal anda berfikir dik.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.