gomenasai!!~



gomenasai!!~ NEW APPEARANCE! 
cantik tak? huuuu..

ana kene cepat ni so...
tak leh lawa2 sgt post ni...this is about the new appearance of my blog..
time kasih pade UKHTY sebab sudi merealisasikan hajat ana untuk dapatkan header baru,,
lawa.. lawa... teehhehee...
domo arigatou!!~
nway... I'm sooooo sorry coz' hari nie baru nak update...
ade problem sikit....gomenasai.... =\
[ line streamyx asyik disconecting ...la ni pun dok asyik disconect nak dekat 15 kali...] adehh!

jemput semua  terjah belog si dia nie... tuan belog yang baik hati.... 

apa dah jadi dengan streamyx?

harap2 sangat ..jgn pulak anggap ana saje tak nak bls ayat2 antunna kat shoutbox tu ye tapi ana teramatlah kecewa dengan line streamyx nie..!!~ dah lah tu berusaha sanggup..nak siapkan ntry appearrance baru ni..bayangkanlah berapa kali dah ana tekan...bila tetiba offline..
sangat menguji kesabaran ana...


oklah semue.... 
 jangan lupa berkunjung ke belog awak nie ye..
dan hari nie start KeM tAhfiZ!!~ 
alhamduliLLAH!!~
moga ALLAH permudahkan segalanya....
ameen......~

lotz of luv,
ana-si pipi merah


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

5 Jun 2012 12:01 PTG

haha ,, thanks tag ,, n time kasih kerana suke kan header tu

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.