bile orang tak faham







ana cuba utk menjaga hati semua org skrg
tak nk org terasa
diam
susah
bila asyik kena hentam je
sabar
diam itu emas
wohaaaa, mungkin ana terlalu berterus-terang sblm ni
takpe
tak terlambat
better late than nothing


bestkan kalo ana ada otak yg bijak
ana tak akan menghadapi masalah walaupon kena memorize apa2 dlm masa yg pantas
ana cuba buat2ana tak kisah
tak kisah walaupon ana tak bijak dan ana kena struggle very hard
compare to anybody else
tp kadang2 tu
rasa sakit hati
bile org tak faham yg
tak semua org ada otak yg bijak mcm dia

maybe a quote like
everybody have their own ability
adalah quote yg nk menyedapkan hati org2 yg mcm ana
tp hakikatnya
hanya Allah yg tau!


note- fail exam final sem kau boleh repeat, dan bayar 100usdfail exam dlm kubur, kau nk buat pe??


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


2 comments

Tanpa Nama
7 Februari 2012 2:31 PG

ok diam..:D

Tanpa Nama
24 Februari 2013 1:54 PG

sbb itulah university ni sepatutnya bukan semua org boleh masuk... tapi sbb nak sedapkan hati semua orang, quality kebanyakan graduan berada di tahap cipan... sekian mohon jangan terasa...

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.