VIDEO 7 HARI KAPEL: PUTERI AWANI MOHON MAAF.



Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia.


Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang .

Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah.

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangat sangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa .

Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')
Sumber : http://puteriawaniahmad.blogspot.com/

Hidayah itu bukan milik saya
Bukan juga milik kamu,
Bukan Milik sesiapa pun.
Ia Milik Allah.
kita boleh minta, kita boleh mohon banyak kali pun tak apa, setiap Hari pun tak apa..
Mendapat Nur dan Petunjuk dari ALLAH anugerah terbesar dalam hidup manusia.Terus dan Teruslah mencari RedhoNya..

Lack of Tarbiyyah gonna lead people to unawareness of sinful act. Let's u-turn, may Allah lead us to the right path.

Ihdinas sirotol mustaqim ; Tunjukilah kami jalan yang lurus.
(Alfatihah :6)

Dengan ( Al-Quran) itu Allah menunjukkan jalan-jalan keselamatan serta kesejahteraan kepada sesiapa yang mengikut keredhoaanNya
dan Tuhan keluarkan mereka dari gelap gelita (kufur)
kepada cahaya iman yang terang benderang,
dengan izinNya dan Tuhan menunjukkan mereka ke jalan yang lurus
(Surah Al-Maidah :16)

Notahati-Dikesempatan ini saya mohon kemaafan atas segala salah silap,
Moga Ramadhan kali  ini lebih baik.

Maaf Zahir Batin
Moga Allah izinkan lulus dengan cemerlang dalam Universiti Ramadhan.
Keep calm and welcome Ramadhan




Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


6 comments

10 Julai 2013 9:36 PG

dear,jom join ga nie,bnyak hadiah tau.. huhu duit raya pun banyak.. manatau u bertuah kan.. jom2.. hehe

http://nooramyma.blogspot.com/2013/07/siapa-maw-duit-raya-rm50.html

10 Julai 2013 2:25 PTG

maafkan jela..tak matang lagi tuh

Tanpa Nama
10 Julai 2013 3:30 PTG

mcm mana erk ibu dan bapa die bleh support die..Klau aq dah comfrim comfrim dah kena ceramah dengan bapa aku..Dah comfrim-comfrim aku x leh main internet lgi..Kena belajar je..Aku pelik knp ikut ckp pkwe...X rse ke yg menanggung semua itu die bkn pkwe die..Fikir sblum buat..Jgn dah lepas buat bru nak sesal..Sesal kemudian tiada gunanya..

10 Julai 2013 4:04 PTG

Think before u do ye Puteri...Alahai macam2 budak zaman la ni kan Lynn

10 Julai 2013 4:05 PTG

Selamat berpuasa dik

11 Julai 2013 2:54 PTG

Kesian jugak difikirkan.. Tp entahlah. Mungkin juga akan jadi pengajaran yang sangat kuat seumur hidup. Kira bertuah la tu..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.