wajah baru ??


Buzz!

New TEMPLATE Added!!! sebab apa ?? sebab bila nak view rase lambat pulak nak loading...
:) InsyaAllah ana baru add template baru dalam rangka menyebarkan fahaman ana. Cewah macam sebar fahaman baru lah plak. Tak Tak Tak! sekadar menyebarkan apa yang ana faham. Dan apa yang ana ceritakan dalam blog ni, semua ana rujuk dari buku-buku motivasi, kitab-kitab, dan tak lupa jugak dari Quran dan Hadis nabi kita Muhammad SAW....

Dan apa yang ana sebarkan nih ana tak sentuh pon tentang fahaman atau perkara cabang. InsyaAllah ana hanya berkehendak supaya semua orang muslimin terus menerus meningkatkan ketaqwaan disamping menyelidik jiwa dan membina jiwa kearah mencari redha Allah.

Andai kata ana mengaitkan tentang ilmu tasawuf atau ilmu-ilmu rohani yang bertentangan pendapat dengan antum, jangan rasa malu untuk komen, dan jangan dahulu nafsu amarah untuk komen, InsyaAllah dengan berkat perkongsian secara baik, Allah akan satukan kita dengan jalan yang benar serta diredhaiNya. Yang baik dari Allah dan yang lemah dari ana sendiri....
amin ya rabbal alamin........

p/s-boleh view nak cara mana...yg mana mudah klik aje di atas tu oke.... :)

Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


1 comment

29 Oktober 2011 8:23 PTG

whoaaa!! mcm ipad hahahaha

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.