BELOG KENA HACKED!


assalamualaikum.. tibe-tibe lak ana kasi salam kat blog sendirik.. saje nak kasi salam arini.. selalunya masuk buat cam rumah sendiri je walaupun hakikatnya rumah sendiri pun kene gak bagi salam.. sebab bukan kita jek yang menghuninya.. ada lagi mahkluk lain.. contohnya blog ana ni selain daripada ana yang menulis ada pembacanya jugak kan? well.. diharap korang yg membacanya sihat walafiat disamping orang-orang yg tersayang..

hari ini..
apa yang ana buat harini? lepas tak tido sehari.. menunaikan amanah yang itu.. sampai terjadinya my heart doesn't goes along with my brain.. huuu.. paham ke? tak paham sudah.. biar ana jek yg paham.. lepas presentation.. qada tido.. lepas bgn tu terasa reincarnation plak.. segala kebengangan dan ketensenan hilang.. tp mula jd blur kejap.. huh.. daya ingatan semakin teruk day by day.. eh jap.. aaa betulla nama ana masih ana ingat lagik..

study..
beberape hari ni agak bz gak dengan study.. otak pun ligat berpikir sampai dah nak termuntah pun ade.. baru 1st week dah rase loye2.. ape lagi the next 6 month akan datang.. .. muntah ijau le nampaknyer.. tp takleh la ana nak set pikiran camtu.. dah nak abis dah.. . walaupun dalam jadual kelas dr pagi sampai petang senin-khamis.. still rase nak berelek2 gak.. yerlah relek itu kan perlu.. tido pun satu ibadah.. tapi belajar adalah satu amanah.. tapi sempat gak nak berbelog.. but bila nak berbelog..dan semangat nak log in...ada muka BOBOIBOY pulak dah??? hahhhh.... siap bagitahu ANDA DI HACK!!

TERUS rase cam nak demam lak.. mate dah pedih.. pale dah pening2.. kulit dan mencengkam.. membayangkan diri berada didalam petiais.. sejuk... tapi tiba-tiba rasa sesak nafas pulak... adrenalin mengalir dengan lajunya! aduhh.. gimana ini? cam penat jantung jek.. . takpelah.. i wish him all the best in his life.. huu
walaupun takdek mende yang terjadik sebenarnyer.. tapi kesannye pun dah cukup hebat..
ana tau sindrom2 ni ade penyebabnyer.. fuh.. cepat2le penyakit ni berlalu..



pesanan tuan hackers yang budiman lagi bahek hati

1st. Lain Kali Pastikan Password Awak Unik .. Cth : abc123abc123zyx..

2nd, Pastikan logout lepas login vblog..


dan ini..


^_^

keje banyak tak siap lg neh..
cuba untuk berfikiran positif setiap yg berlaku ada hikmahnya.. setiap yg ada kelebihannya tetap ada..


Syukran jiddan ..sudi baca entry nie


5 comments

22 Jun 2012 7:34 PG

patutlah semalam bukak tak leh..kuar kartun boboi boy kan? huhu..nasib baik dah dapat balik..

22 Jun 2012 4:12 PTG

salam..saya pun kena hack semalam..kena hack password:( tpi da oke..lega

22 Jun 2012 4:33 PTG

ooo, apa la hacker tu

23 Jun 2012 7:17 PG

ish3

23 Jun 2012 8:18 PG

nasib baik dia nak release belog saya nie.. * actually mase tu sedih giler sebenarnya.. T_T tp cube2 buat cool je..takut ti tak dapat balik..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Full Edit By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.